vårt utvalg varierer fra dag til dag. men alt er bakt med urkorn, og alltid økologisk. Det beste er å komme innom oss, for å se hva vi har bakt.
Det er mange som ønsker å forhåndsbestille brød hos oss, noe vi synes er veldig hyggelig, men for at vi skal kunne håndtere dette på best mulig måte må vi ha bestilligen inne minimum 3 dager før.
hvordan Bestille
Det beste er å komme innom oss i bakeriet for å bestille, men har du ikke mulighet til det så sendes bestilling på sms til tlf 90992108.
Bestillinger på facebook, messenger, instagram, snap chat, twitter, i message eller lapp på bilvindu klarer vi desverre ikke å håndtere.
det du kan forhåndsbestille er:
onsdag: sesamspelr, muslibrød, mormors, rosinbolle, grove scones,, cookies og dagens bolle
torsdag: landbrød, rugbrød, muslibrød, mormors, loff, foccacia, grove scones, cookies og dagens bolle
fredag: landbrød, muslibrød, sesamspelt, mormors, loff, foccacia, smørloff, rosinbolle, grove scones, fine scones, cookies, dagens bolle.
vi baker også masse annet godt, men her må du nesten komme innom å se hva vi har laget.
Mormors
landhvete, havregryn, vann, salt, gjær
ØKOLOGISK
halvgrovt
-
Da jeg var barn bakte min mormor verdens beste brød, og dette var det første brødet jeg begynte å lage selv. Selv om hennes oppskrift var porsjonert i kopper med grøpp og gryn, og mel til passe deig, så klarte jeg heldigvis å få gjort den om til enklere måleenheter. Dette er et saftig, godt og halvgrovt matpakkebrød som smaker like godt til leverpostei og ost, som til reker.
dette eller noe lignende Bakes hver dag.
Müslibrød
Solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø, gresskarkjerner, svedjerug, havregryn, landhvete, Vann, salt, gjær
ØKOLOGISK
halvgrovt
-
Jeg var så heldig å få være i praksis, både på kjøkkenet og i bakeriet hos Solvold i sandefjord, hvor den franske bakeren Luc Roux lærte meg utrolig mye. Dette brødet er inspirert av muslibrødet han bakte, og det er bestselgeren hos oss.
Muslibrødet er saftig, holdbart og smaker godt av mange typer frø og korn.
Bakes hver dag.
havrespelt
spelt,havregryn vann, salt, gjær
ØKOLOGISK
halvgrovt
-
et halvgrovt speltbrød med masse havregryn. Langtidshevet på gjær.
godt matpakkebrød
bakes innimellom
Sesamspelt
spelt, sesamfrø, vann, salt
ØKOLOGISK
grovt surdeigsbrød-
grovt surdeigsbrød med masse sesamfrø. en favoritt hos mange.
bakes torsdag og fredag.
Loff
landhvete, svedjerug, vann, sukker, salt, gjær, valmuefrø
ØKOLOGISK
fint
-
Deilig til både jordbær, banan eller reker, eller min barndomsfavoritt: ristet, med smør og eplegele.
Litt rug i deigen gir både god smak, og gjør loffen ekstra holdbar.
Bakes på fredager.
Foccacia
landhvete, svedjerug, vann, sukker, salt, gjær, olivenolje, rosmarin, merian, timian
ØKOLOGISK
fint
-
.bakes på fredager
Rugbrød
svedjerug, spelt, solsikkekjerner, linfrø, surdeig, salt, vann.
ØKOLOGISK
ekstra grov
-
Jeg har vært så heldig å få være i praksis hos Camilla Plum i Danmark, på hennes fantastiske Fuglebjerggaard, nord for København. Der dyrker hun sitt eget korn, maler melet selv, og baker de mest fortryllende brød.
Denne oppskriften er inspirert av hennes måte å bake rugbrød på. fantastisk til sild, leverpostei eller skarp ost.
Bakes på torsdager.
landbrød
ølandshvete, havregryn, vann, salt
ØKOLOGISK
fint
-
Et halvgrovt surdeigsbrød, med masse havre. vi baker dette både i form og runde
Bakes torsdag og fredag
emmerbrød
emmer, vann, salt
ØKOLOGISK
grovt surdeigsbrød
-
grovt surdeigsbrød bakt bare med emmermel
Bakes på onsdager
Solsikkespelt
spelt,solsikkekjerner, vann, salt,
ØKOLOGISK
halvgrovt
-
Dette speltbrødet er en av surdeigs favorittene i bakeriet.
Halvgrovt, næringsrikt og godt.
Rista solsikkekjerner gir en varm og nøtteaktig god smak.
.
Bakes på onsdager.
Boller
ølandshvete, sukker, salt, melk, smør, gjær,
økologisk
-
vi baker litt forskjellige boller hver dag. utvalget varierer ut fra årstid, råvaretilgang og kapasitet.
kom innom oss å se dagens utvalg
Bakes hver dag.
Scones
ølandshvete, sukker, salt, melk, smør, bakepulver, tranebær, valnøtterøkologisk
-
våre populære scones. Halgrove med masse tranebær og valnøtter.